Онлайн срещи за бизнеса от автомобилния сектор – Automotive Online Meetings 2020

Онлайн срещите са организирани от „Greenroua“ – агенция за консултиране, маркетинг и развитие на човешките ресурси, със седалище в Румъния, предлагаща онлайн решения за бизнеса: https://www.greenroua.com/

Инициативата е предвидена в периода 22 – 24 септември, 2020 г. В рамките на събитието български фирми с потенциален интерес биха могли да установят контакти с автомобилни производители и с производители и доставчици в секторите: автоматика и роботика; електроника; промишлени крепежни елементи и пружини; индустриални машини и оборудване; промишлено пакетиране и логистика.

Регистрация за участие заинтересованите компании могат да направят от следния линк: https://automotiveonline.industrialin.com/registration.

Организаторите препоръчват след регистрация да се използва достъпното в акаунта на регистриралия се онлайн приложение “Invite to Event”, даващо възможност за изпращане на покани и организиране на B2B срещи според интересите на съответната компания.

Допълнителна информация за събитието и актуален списък на участниците са достъпни на: https://automotiveonline.industrialin.com
Страницата е редактирана последно на: 11.08.2020
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube