Провеждане на онлайн събитие с двустранни бизнес срещи по търговско-икономически въпроси между България и Виетнам, 10–11 септември 2020 г.

С цел активизиране на търговско-икономическите връзки между фирми от Република България и СР Виетнам и в отговор на затруднените физически контакти в условията на пандемията COVID 19, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и виетнамската институция ВИЕТРЕЙД към Министерство на индустрията и търговията, организират съвместно онлайн събитие на икономическа тематика с двустранни бизнес срещи в периода 10-11 септември 2020 г.

Представители на виетнамските институции ще запознаят заинтересованите компании от България със състоянието и възможностите на виетнамския пазар и условията за реализиране на съвместни проекти. Онлайн събитието ще протече в две части: официална и двустранни срещи.

В отделни онлайн „стаи“ ще има възможност представители на бизнеса от двете страни да се срещнат и да разменят становища относно осъществяването на търговия между тях. Очаква се участието на представители на виетнамските компании от следните сфери: производители на селскостопански стоки, хранително-вкусова промишленост – храни и напитки; кафе, чай, подправки, ядки; дрехи, защитни маски от плат; химическа индустрия – пластмасови домакински продукти; екологични продукти за еднократна употреба и др.

От виетнамска страна е проявен интерес и към внос на селскостопански продукти, строителни материали, изделия от тежката химия (гуми и каучукови продукти, дървесни плоскости); текстилна и обувна промишленост; услуги в сферата на медицината, хотелиерство и ресторантьорство и др.

Предстоящия българо-виетнамски уебинар с двустранни бизнес срещи ще се проведе от 10.00 ч. на 10 септември 2020 г. При допълнителен интерес, представителите бизнеса могат да продължат онлайн срещите и на 11 септември 2020 г.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират, с подробно разписана информация за конкретен интерес, като попълнят приложената регистрационна форма най-късно до 04.09.2020 г. на е-mail адрес: n.georgieva@sme.government.bg. Изпратената информация ще бъде предоставена на виетнамската страна, с оглед предстоящите двустранни срещи между участниците. След регистрация всички участници ще получат адрес и код за достъп до уебинара, програма и актуален списък на виетнамските фирми. Допълнителна информация бихте могли да получите от Николина Георгиева на тел. 02/940 7977.

 

Приложения: Регистрационна форма

                              Предварителен списък на виетнамските фирми
Страницата е редактирана последно на: 11.09.2020
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube