ИАНМСП и Конфиндустрия организират Българо-италианска бизнес конференция: Добри практики в динамична среда, 14 октомври

Събитието ще представи възможностите за стъпване на италианския пазар, както и добри практики от страна на експерти в областта на бизнес развитието в лицето на г-жа Геновева Христова от Българска работодателска асоциация “Иновативни технологии”, управляващ съдружнник в “Лигна груп” и основател на първия креатех хъб у нас MISSIA23, както и от представители на родния и италианския бизнес

 

 

На 14 октомври 2020 г. от 14 часа Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира Българо-италианска бизнес проява с двустранни срещи с представители на италианския бизнес.

Събитието се организира съвместно с Конфиндустрия България и ще се проведе в мултифункционалното пространство – Платформа А6, което се намира в парка зад Националния дворец на културата.

Участие в конференцията ще вземат представители на Конфиндустрия България и нейни фирми-членове, които ще представят възможностите за българските фирми при навлизането им на италианския пазар. На събитието ще могат да се проведат преки бизнес срещи с представители на италианските фирми с цел създаване на дълготрайни бизнес партньорства и други ползотворни дейности от взаимен интерес между двете страни.

По време на събитието участниците ще могат да се запознаят с добри бизнес практики и да обменят опит с експерти в областта на бизнес развитието в лицето на г-жа Геновева Христова от Българска работодателска асоциация “Иновативни технологии”, управляващ съдружнник в “Лигна груп” и основатер на първия креатех хъб у нас MISSIA23, както и от представители на родния и италианския бизнес.

През тази година се навършват двадесет години от създаването на Конфиндустрия България.

Конференцията „България – Италия: Добри практики в динамична среда“ на 14.10.2020 г. е част от двудневните чествания на годишнината. Също така, събитието се провежда като част от инициативата Експортен хъб България.

Италия е трета в листата на водещите търговски партньори на България за периода 2019-2020 г.

България предлага условия за бизнес с италиански инвеститори, които са привлекателни предвид тяхната дългосрочна ангажираност, която позволява развитието на устойчиви бизнес отношения.

При проявен интерес Ви молим да попълните приложената регистрационна форма в срок до 12.10.2020 г. и изпратите на e-mail: n.georgieva@sme.government.bg или dn.ivanova@sme.government.bg.

Допълнителна информация бихте могли да получите от г-жа Николина Георгиева, тел. 02/940 79 77 и г-жа Даяна Иванова, тел. 02/940 79 83.

Участието в Конференцията е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 „Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014 – 2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Приложения:

 

Списък на фирмите от италианска страна: изтеглете
Страницата е редактирана последно на: 15.10.2020

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: