ИАНМСП и Тунизийският център за промотиране на износа организират Българо-тунизийски онлайн бизнес форум с двустранни срещи, 24-26 ноември 2020 г.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Тунизийският център за промотиране на износа (Tunisia Export Cepex) организират съвместен онлайн бизнес форум на икономическа тематика с двустранни бизнес срещи. Събитието ще стартра в 12 часа на 24 ноември 2020 г.

Представители на тунизийските институции ще запознаят заинтересованите компании от България със състоянието и възможностите на тунизийския пазар и условията за реализиране на съвместни проекти. Онлайн бизнес форумът ще протече в две части: официална  и двустранни срещи на 24 ноември 2020 г., които при необходимост ще продължат и през следващите дни 25-26 ноември 2020 г.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират, като попълнят регистрационната форма на следния линк: https://forms.gle/KDJmMdiAZHChmsrC7.

Крайният срок за регистрация е 20.11.2020 г.

Представители на фирмите от двете страни ще имат възможност да разменят информация и да осъществят преки контакти помежду си. Очаква се участието на представители на тунизийски компании от следните сектори: хранително-вкусова промишленост и производство на напитки, селско стопанство, текстилна промишленост, машиностроене, електроника, енергетика, ИКТ, научно-изследователска дейност. Предвижда се и включването на представители от сектора на правно-консултантските услуги, финансови институции и др.

Изпратената информация ще бъде предоставена на тунизийската страна, с оглед предстоящите двустранни срещи между участниците.

След регистрация всички участници ще получат проектна програма, код за достъп до онлайн платформата и актуален списък на тунизийските фирми до 2 дни преди събитието. Допълнителна информация бихте могли да получите от Анна-Мария Куковска на тел. 02/940 79 79 или следния имейл адрес: a.kukovska@sme.government.bg.

Тунис има споразумения за свободна търговия с Европейския съюз и други държави като ОАЕ и САЩ. Наличието на 9 международни летища, няколко пристанища с отлична инфраструктура, които поддържат връзки с международните пристанища на Европа, над 100 промишлени зони и 15 кибер парка, предоставящи допълнителни преференциални условия за развитие на бизнес и производство, са едни от важните фактори за привлекателността на страната.

По предложение на Тунизийския център за промотиране на износа, Българо-тунизийският онлайн бизнес форум с двустранни бизнес срещи, който трябваше да се проведе в периода 24 -26 ноември 2020 г., се отлага за първото тримесечие на 2021 година.

Благодарим Ви за проявеното разбиране. Следете нашата уеб страница.
Страницата е редактирана последно на: 20.11.2020

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: