13.10.2011 Прессъобщение


П Р Е С С Ъ О Б Щ Е Н И Е

13 октомври 2011 г.

Осем български фирми ще участват в Международно изложение за козметика и парфюмерия InterCharm Moscow, Русия

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участие на български фирми в Международно изложение за фризьорство, козметика, продукти за красота и опаковки InterCharm Moscow, което ще се проведе от 26 до 29 октомври 2011 г. в Изложбения център Крокус Експо, Москва, Русия.

Международно специализирано изложение за парфюмерия и козметика InterCharm обединява лидерите на индустрията за красота. Участници и посетители на InterCharm имат възможност да се запознаят с последните постижения на съвременната beauty-индустрия, да получат теоретични и практически знания в областта на приложната естетика, козметология, грижи за нокти и управление на салонния бизнес, да усетят современните тенденции в отрасъла и да получат конкретни знания и навици за работа в салонна индустрия. Професионалните обучителни програми за специалисти са се превърнали в своеобразна визитна картичка на изложението.

Промоционалната проява се провежда всяка година от през 1994г., отбелязвайки постоянен ръст на участници и посетители, сред които са предимно специалисти от бранша. През 2010 г. в изложението са взели участие повече от 370 водещи компании от Русия, Германия, Полша, Корея, Италия, Канада, Япония и ОАЕ, които са представили над 1 500 търговски марки.

Българският щанд (№3) на InterCharm Moscow 2011 ще се разположи на обща изложбена площ от 80 кв.м. в зала 15. Своята продукция ще представят: “Рефан България” ООД, с. Труд, област Пловдив (производство на парфюмерия и козметика), “Лавена” АД, Шумен (производство и търговия с козметика, хранителни добавки и етерични масла), “Паломита” ЕАД, София (производство и търговия с дамски превръзки, тампони, санитарни абсорбенти), “Райна Княгиня – П” ООД, Панагюрище (производство на пластмасови изделия – опаковки за козметика), “Батерия” АД, Никопол (производство и търговия на едро- битова химия), “Стар Нейлз – България” ООД, Пловдив (производство и продажба на продукти за маникюр и педикюр), “Катеко” ООД, Пловдив (преработка на етерично маслени растения до готов продукт етерични масла), “Екомаат” ООД, с. Мирково, област София (производство на био сертифицирани етерични масла, екстракти, козметични продукти).

InterCharm Moscow 2011 е включено в Индикативната програма на Изпълнителната агенция за малките и средните предприятия за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Сред предстоящите промоционални прояви в календара на ИАНМС за октомври-ноември 2011 г., в които ще участват българските малки и средни предприятия, са: Mеждународен строителен форум SOCHI BUILD 2011, Русия (19-22.10.2011 г.), Международно изложение за вино и спиртни напитки Hong Kong International Wine&Spirits Fair, Китай (3-5.11.2011 г.), Мебелен салон, Сърбия (14-20.11.2011 г.), Изложение зa индустриални поддоставчици MIDEST, Франция (15-18.11.2011 г.), Международно изложение в областта на мебелната промишленост, MEBEL 2011, Русия (21-25.11.2011 г.).

За допълнителна информация:

Лана Мумджиева

старши експерт Връзки с обществеността

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

тел.: + 359 (0) 2 932 92 68

E-mail: l.mumdzhieva@sme.government.bg

Страницата е редактирана последно на: 14.10.2011
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube