Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн.

top banner

Обхват на програмата

Икономиката на страната е тясно свързана с развитието на малкия и среден бизнес, който в контекста на създалата се пандемична обстановка, е изправен пред много предизвикателства, свързани с ограничената възможност за реализиранетмаркетинг дейности и активна комуникация с потенциални клиенти.

Инициативата “Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн.”, организирана съвместно от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, CloudCart®, Банка ДСК и Mastercard®, е движена от общата мисия да подкрепи предприемачите, производителите и търговците в България в условията на кризисната икономическа ситуация.

Ако дигитализацията на бизнесите доскоро бе препоръчителна за развитието им, то в сегашния контекст на ограничения, тя се превърна в ключова стъпка за оцеляването им. Затова, конкретната цел на инициативата е да даде възможност на 130 собственици на малък и среден бизнес да стартират успешно бизнеса си онлайн – безплатно и с необходимата експертна подкрепа.

Banner-counter

остават още ваучера

Тук можеш да проследиш информационния уебинар, с който стартира кампанията “Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн.” с участието на представители на ИАНМСП, CloudCart, Банка ДСК и Mastercard, който се проведе на 06.01.2021 г. В него ще разбереш всичко за програмата – как ще помогнем за дигитализацията на твоя бизнес, какво ще получиш, срокове, условия и етапи за кандидатстване.

Финансова подкрепа
и бизнес предимства

 

Проектът ще спонсорира 130 избрани участника в стартирането или мигрирането на техния бизнес онлайн – безплатно, с ексклузивен достъп до пакет от преференциални предложения от страна на всеки един партньор на проекта.

ИАНМСП

gif-card

130 ваучера

за създаване на онлайн бизнес – едногодишен абонамент в CloudCart

CloudCart®

settings-1

Безплатен пакет

GDPR и документация, SSL сертификат, консултации и преференциални допълнителни услуги

Банка ДСК

customer

Преферианциално инсталиране

на виртуален ПОС, обслужване и специална пакетна програма ДСК Онлайн Инфо

Mastercard®

support

Специална

консиерж услуга за притежатели на бизнес карти Mastercard

Бизнес категории и производители,
които могат да кандидатстват

Кандидатури могат да подадат всички предприемачи без ограничение.

Независимо дали:

  • сте стартиращ бизнес и още нямате сайт
  • притежавате онлайн магазин, но не сте доволни и искате да мигрирате на друга платформа

 Виж пълния списък с наименования и кодове по дейности

Срокове на програмата

 

Периодът за кампанията е от 17.12.2020 г. до изчерпване на количествата и важи единствено за новосъздадени сайтове.

етапи

17.12.2020 старт на информационна кампания

06.01.2021 откриващ уебинар

07.01.2021 прием на заявления

етап 15 дни гледане на всяко заявление, първи по ред, първи по право

етап 2 обявяване на одобрени предприятия


край на кампанията до изчерпване на количествата

Форма за кандидатстване



Стъпки за кандидатстване

Стъпки за кандидатстване

Организатори на програмата

ИАНМСП

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министъра на икономиката на Република България е институцията, отговорна за насърчаването на търговията, интернационализацията на българските предприятия, увеличаването на техния пазарен дял на международните пазари и за тяхното технологично и иновативно развитие.

прочети повече

CloudCart eCommerce платформа

CloudCart е иновативна мултифункционална SaaS платформа за електронна търговия, с интегрирани и автоматизирани функционалности, покриващи всички нужди на един онлайн магазин. Огромното предимство на CloudCart, е че има изградена цялостна екосистема от партньорски интеграции с доставчици, банки, складови програми, маркетингови платформи и услуги, счетоводство и други важни инструменти в помощ на бизнеса, с оглед на неговото дългосрочно развитие и устойчивост.

прочети повече

лого-на-банка-дск

Банка ДСК се присъединява към програмата “Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн.”, за да предостави на предприемачите от микро, малък и среден бизнес иновативно решение, което ще им даде конкурентно предимство и възможност за развитие, дори в настоящите трудни условия:

прочети повече

Mastercard

2020 г. беше безпрецедентна в скокообразното преминаване към дигитализация, за която Mastercard се подготвя от над 10 години. Засилената дигитализация е неизбежна стъпка в технологичното развитие на обществото и малкия бизнес. Ролята на Mastercard е да осигури най-високи нива на кибер сигурност, лесна и удобна употреба на онлайн услугите.

прочети повече

Добре Дошъл си в Семейството на Успешните
Онлaйн Магазини

zora
nedelya
bmw
kk
tmarket
mdl
kenvelo

Какво казват търговците за CloudCart

testimonial-02

 
Иван и Стойко
от Art.E

Handmade

handmadebyarte.com

 

Благодарим на целия екип на CloudCart. Изключителни професионалисти! Прекрасна комуникация. Винаги са на линия за бързи промени и можете да разчитате на тях за всичко :)

testimonial-03

 
Любомир от
Kanaal

Craft бира

kanaalbar.com

 

Не мога да опиша усещането, когато видиш протегната ръка за помощ, когато си паднал. CloudCart направиха точно това. Човешки и лично. Буквално за два дни ни дадоха възможност да ни има пак. Онлайн. Благодаря ви!

testimonial-01

 
Мила
Лозанова

Художник

milalozanova.com

 

Във временна в които сме затворени по къщите си, за да се успокояваме и изразяваме ние художниците рисуваме. В такива моменти се намира решение, умно, практично и достъпно. Благодаря ви CloudCart, че измислихте как пак да сме заедно.


Успешни заедно. Развий своя бизнес
онлайн.

Кандидатствай по програмата

 






Страницата е редактирана последно на: 07.09.2021




Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bg



Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube