Възможност за реклама на българския бизнес в Канада чрез безплатна регистрация във виртуална платформа

 

Сред приоритетите на Генералното консулство на България в Торонто е изграждането на силна мрежа от контакти с български организации в подкрепа на нашия бизнес в Канада. Поради тази причина Генералното консулство възнамерява да се включи в инициатива за популяризиране на българския бизнес в Канада чрез регистрация и създаване на профил в уеб и мобилно приложение Mapstr – https://mapstr.com/. Платформата вече има няколко милиона потребители по целия свят. Тя е безплатна и се основава на принципа на свързване на потребителите с продукти, места и услуги, препоръчани от регистрираните профили в приложението. Механизмът главно действа като позволява маркиране на любими за хората места (заведения, барове, магазини, хотели, паркове или места за почивка), като всеки може да добавя нови и да прави своя собствена колекция от карти за посещение.

Идеята за съвместно участие на държавите-членки на ЕС е по инициатива на Генералното консулство на Франция в Торонто, което вече е създало свой профил в приложението.  Всяка държава членка има възможност да предостави списък с бизнеси на своите граждани, които ще бъдат вписани в картата на приложението. Това няма да струва нищо на държавата, а ще допринесе за допълнителна разпознаваемост на български компании и бизнеси, създадени или управлявани от български граждани в Канада. По своя характер участието в приложението ще допринесе и за засилване на усещането за общност сред българските граждани в Канада.

Засега от Генералното консулство възнамеряват да съберат с помощта на посолството в Отава и представителствата на българските организации в Канада  мрежа от контакти на българския бизнес, който работи на територията на Канада. Българските бизнесмени ще са свободни да изберат дали да се включат или не.

 
Страницата е редактирана последно на: 12.02.2021

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: