Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн: Стартира раздаването на ваучерите за безплатен онлайн магазин

Инициативата продължава да помага на родни производители и търговци да продават в онлайн пространството

 

Съвместната програма на ИАНМСП, Банка ДСК, CloudCart и Mastercard „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“ е в разгара си и вече раздаде част от ваучерите за безплатен едногодишен абонамент за онлайн магазин и пакет ексклузивни услуги от участниците в публично-частното партньорство.

На специална среща, провела се в сградата на ИАНМСП, изпълнителният директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков, изпълнителният директор на ДСК Мобайл г-н Васил Димитров и г-н Евгени Йорданов, CDO и съосновател на CloudCart Bulgaria, раздадоха първите безплатни едногодишни абонаменти за онлайн магазин на платформата CloudCart, като наред с това отговориха на въпросите на компаниите във връзка с програмата и възможностите за дигитален преход и стартиране на онлайн бизнес.

 

 

Сред компаниите, които получиха своя достъп до платформата, са фирмите „Стоа“, специализирана в изработването на системи за за фасадни облицовки и машини за фасадни панели,  „Ти Пи Принт”, занимаваща се с отпечатване върху изделия от текстил, керамика и др., „Сигма Електроникс”, изработваща измервателна апаратура, изграждаща информационни мрежи и други, както и  „Поуър Пртнър Салщшънс”, разработваща софтуер и извършваща консултантска дейност  в областта на информационните технологии. Ставайки част от програмата, освен безплатен едногодишен достъп до платформата CloudCart, компаниите получават и безплатен пакет за GDPR и документация, SSL сертификат и консултации от платформата, преферианциално инсталиране на виртуален ПОС и обслужване и специална пакетна програма ДСК Онлайн Инфо от страна на Бандка ДСК, както и специална консиерж услуга за притежатели на бизнес карти Mastercard.

Кампанията продължава с идеалната си цел – да подпомага българските малки и средни предприятия в намирането на нов пазар за реализация, а именно най-големия – онлайн пространството, като наред с това предоставя ценна информация и съвети за успешно позициониране.

Условията на програмата предвиждат участието на компании от всички сектори на дейности на бизнеса, като заявяването на желание за получаване на онлайн магазин става с попълване на бърза форма, налична на сайта на ИАНМСП.

Още близо 100 абонамента очакват своите компании, като онлайн магазините могат да бъдат насочени както за В2С, така и за В2В търговия. Пълна информация относно „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“ ще откриете тук.
Страницата е редактирана последно на: 08.03.2021

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: