Виртуална бизнес среща България – Пакистан, 31 март 2021 г.

В период на трудности и предизвикателства в световен мащаб Българската търговско-промишлена палата и Посолството на Пакистан в София организират онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество. На събитието, което ще се проведе в електронна среда на 31 март 2021 г. от 12.00 ч., ще бъде представена актуална информация за икономическите отношения между двете страни и областите с потенциал за взаимна търговия и инвестиции. Секторите с регистриран интерес за двустранно сътрудничество са: химическа промишленост, фармацевтична промишленост, медицинско оборудване, хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, машиностроене, текстилна промишленост, спортни стоки, кожа и кожени изделия, керамична промишленост, лека промишленост, тютюнева промишленост, търговия и др.

Бизнес срещата е подходяща за български фирми и предприемачи, които желаят да проучат пакистанския пазар, да разширят контактите си с местни институции и компании, да намерят бъдещи партньори. Работен език: английски.

Участие в онлайн събитието ще вземат представители на Федерацията на пакистанските търговско-промишлени палати, Агенцията за развитие на търговията на Пакистан, Българска агенция за инвестиции, фирми и бизнес организации от двете страни.

При интерес фирмите могат да се регистрират на следния адрес: https://forms.gle/7s37edVRHyQ7MQT5A, като ще получат линк за свързване в Zoom. За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.
Страницата е редактирана последно на: 29.03.2021

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: