Уебинар „Финансова помощ за МСП за закрила на правата на индустриалната собственост”, 13 април 2021 г.

Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (СЕСИС) и Патентно ведомство на Р България организират безплатен уебинар на тема „Финансова помощ за МСП за закрила на правата на индустриалната собственост”. Събитието ще се проведе онлайн на 13 април 2021 г. от 10:00 ч., работен език – български.

Ако сте микро, малко или средно предприятие и сте заинтересовани от получаване на финансова подкрепа за закрила на вашите права на индустриална собственост в България или Европа, можете да кандидатствате за финансова помощ, предоставена от Фонд за МСП в размер до 1500 €. Ще научите как може да получите 50% възстановяване на заявителските такси за търговска марка и промишлен дизайн (на национално, регионално и европейско равнище) и 75% възстановяване на таксата за услугата „Предварително проучване на правата на интелектуална собственост“ (IP-Pre-diagnostic service/IP Scan).

Лектори от Ведомството и от СЕСИС ще дискутират и следните теми:

  • Фонд за МСП за интелектуална собственост в размер на 20 млн. евро.
  • Финансова помощ за МСП за предварително проучване на потребностите от закрила на интелектуалната собственост” (IP-Pre-diagnostic service/IP Scan)
  • Финансова помощ за МСП при заявяване на търговска марка и/или дизайн

За участие в информационния уебинар е необходимо да се регистрирате на следния интернет адрес: https://www.bpo.bg/bg/novini/predstoyasht-uebinar-finansova-pomosht-do-1500-za-balgarskite-msp-v-oblastta-na-industrialnata-sobstvenost
Страницата е редактирана последно на: 01.04.2021

Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: