Търг на ЕК по проект „Устойчиво развитие на енергийната реформа ЕС – Виетнам”

Европейската комисия и ДЕС в СР Виетнам обявиха търг за участие на заинтересувани фирми в проекта “EU – Viet Nam Sustainable Energy Transition Facility” в рамките на програмата “EU – Viet Nam Sustainable Energy Transition Programme” c общо финансиране от EUR 142 000 000. Информацията е подадена от ръководителя на СТИВ-Ханой, като крайният срок е 1.04.2021 г.

Програмата на ЕС за подкрепа на политиката в енергийния сектор има за цел да подобри достъпа до устойчива енергия в селските райони във Виетнам и да допринесе за по-устойчив енергиен сектор чрез насърчаване на ефективна, чиста и възобновяема енергия, достъпна за всички граждани. Програмата не само ще подпомогне правителството на Виетнам за постигане на целта за доставка на електроенергия в селските, планинските и островните райони, за да осигури надежден и устойчив достъп до електроенергия до 1 200 000 домакинства в селските райони, но също така ще подобри управлението на енергийния сектор на Виетнам.

Линк към проектния фиш:

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-search;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=0;statusCodes=310945501,31094502,31094503;
Страницата е редактирана последно на: 01.04.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube