ИАНМСП е официален партньор на Архитектурно-строителна седмица 2021

Агенцията подкрепи 12 МСП с щандове по време на международното изложение

Специална конференция, посветена на кръговата икономика, ще стане част от съпътстващата програма на събитието

 

 

ИАНМСП е официален партньор на международното изложение Архитектурно- строителна седмица, което се провежда в периода 16-19 юни 2021 г. в Интер Експо Център.

Агенцията подкрепи участието на 12 родни производители с щанд в изложбените зали, като сред тях са  производителят на метални изделия Таси ООД – производство на метални изделия, Инхом ООД – производител на стъклена арматура, компанията, специализирана в енергийната ефективност и внедряването на интелигентни системи за енергиен мониторинг Енергомонитор България ЕООД, Стоа ООД – производител на строителни материали и изделия, Пресбетонел ЕООД – произвеждаща изделия от бетон за строителството,  производителят на метални конструкции Централен Балкан ЕООД, Мрамор-Риолит-Б АД , специализирана в рязане, профилиране и обработване на скално декоративни материали, Строителна компания БГ ЕООД – производство на метални конструкции и части от тях, производителите на паркет Камчийски дъб ООД, Танушев ООД – производител на линейни, подови сифони и аксесоари за баня, Мултиимпекс ЕООД – производство на бои, лакове и подобни продукти, печатарско мастило и китове, и Глобус Билд ЕООД – производство на бои, лакове и други строителни продукти.

 

 

Ежегодно търговската излоба събира хиляди представители на строителния бранш, експерти и купувачи и е една от най-важните платформи за контакт и търговия в сферата. Концепцията тазгодишното 21-во издание е енергоефективно, екологично и функционално строителство, като участие взимат над 200 компании.

 

 

Изложението бе открито със специално събитие с участието на изпълнителния директор на Агенцията Бойко Таков.

 

 

“Радостен съм, че изложенията в присъствен формат се организират все по-често, защото са доказано един от най-добрите инструменти за позициониране на конкретен пазар и са наистина незаменим инструмент за създаване на нови бизнес контакти и партньорства. Тази година подкрепихме 12 компании, като съм сигурен, особено в настоящата обстановка, че участието им ще бъде повече от ползотворно”, коментира изпълнителният директор на ИАНМСП.

 

 

Освен с директна помощ за МСП с щанд по време на изложението, Агенцията е съорганизатор и на съпътстващата международна конференция  „Кръгова икономика. Малките и средни предприятия в строителството в условията на зелен и дигитален преход“, която ще се проведе на 18 юни и ще засегне най-важните теми, свързани с дигиталния преход за малки и средни производители.

 

 

По време на събитието всички желаещи могат да се обърнат към ИАНМСП на специален щанд в изложбената палата, на който могат да получат повече информация относно дейността на Агенцията.

Участието на МСП в събитието и органиирането на съпътстващото събитие се организират с финансова помощ по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”, по която ИАНМСП е институционален бенефициент.
Страницата е редактирана последно на: 17.06.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube