ИАНМСП организира националното участие в едно от най-големите изложения в сферата на обувната промишленост Expo Riva Schuh 2021

 

ИАНМСП организира националното участие в едно от най-големите търговски събития в сферата на обувната промишленост – международното изложение Expo Riva Schuh 2021, в гр. Рива дел Гарда, Италия.

Expo Riva Schuh е основано 1974 г., като се провежда два пъти годишно и е утвърдено като водещо международно изложение за производители на обувки.

 

 

През последните години това е най-важното събитие в Европа за този пазарен сегмент, като стотици предприятия представят производството си в изложбения център Riva del Garda Fierecongressi, а хиляди експерти, курувачи и посетители имат възможност да установят нови бизнес контакти и да се запознаят с последните тенденции в областта.

ИАНМСП организира представянето на 5 български предприятия, производители на обувки: БАРИ КБК ГРУП ООД, БГШУС ЕООД, ВЕС ООД, ДИАЛ-Р ЕООД и НЕДИ СТИЛ ЕООД.

 

 

Още в първия ден на събитието е регистриран висок интерес към родната продукция от редица експерти, като щандовете на изложението ще бъдат отворени до 20 юли.

Участието в изложението се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

 
Страницата е редактирана последно на: 19.07.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube