START IT – обучения за млади предприемачи и стартъп компании

На 23, 24 и 25 август лектори от START IT ще се срещнат с млади предприемачи и стартъп компании във Варна, Добрич и Шумен. Събитието е насочено към всички, които искат да стартират собствен бизнес и търсят начин да реализират идеите си.

START IT се организира по програма „Еразъм за млади предприемачи“ от ИКТ Клъстер в партньорство с Българска търговско-промишлена палата, Търговско-промишлена палата Добрич, Варненска търговско-индустриална камара, Община Варна, Община Шумен, Община Добрич и списание и клуб Business Lady. Целта е да се подкрепят предприемачи от различни възрастови групи, независимо от бизнес областта, към която са се насочили.

По време на събитията участниците ще имат възможност да се срещнат с успешни български предприемачи, които ще споделят своя опит и ще дадат ценни съвети за създаване на собствен бизнес, стратегии за растеж, както и за възможности за финансиране и развитие. Сред лекторите са: Тодор Митов от ИКТ Клъстер – посредническа организация по програма „Еразъм за млади предприемачи“, Гена Събева – предприемач с над 30-годишен опит в бизнеса и основател на франчайз „ВИТ – Борсата за матраци“, Адв. Биляна Тончева от „Еко Глоуб“,  Йордан Йорданов – съдружник в „Нов Дом 1“, Поля Петкова от бутикова туристическа агенция Amakas Travel, Мартина Биковска – основател на Adella Cake O’clock, Кристиана Атанасова – основател на „Смайли Хоум“ и Йолана Анчева от Studio 7.

Всички участници в START IT ще имат възможност да научат повече и за програмата „Еразъм за млади предприемачи“, която има за цел да подпомогне всеки със желание да изгради собствен бизнес.

 

Събитията ще се проведат от 11:00 до 14:00 часа по следния график:

23 август във Варна – зала „Юнак“

24 август в Добрич – Търговско-промишлена палата

25 август в Шумен – РБ „Стилиян Чилингиров“.

 

Вход свободен. Регистрация на https://forms.gle/5fndUKi1oxeYn3mP9

За повече информация: https://fb.me/e/2yo7GzrAX
Страницата е редактирана последно на: 24.08.2021Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: