8 компании взимат участие в организирания от ИАНМСП щанд на Международната изложба за поддоставки, индустриално оборудване и машиностроене GLOBAL INDUSTRIE 2021

ИАНМСП подкрепи българските производители с щанд по време на престижната Международна изложба за поддоставки, индустриално оборудване и машиностроене GLOBAL INDUSTRIE 2021, която се провежда в периода 6-9 септември в гр. Лион, Франция.

Българските предприятия “РОМТЕХ-3 ЕС” ЕООД, “ИНОКСИС” ООД, “МИТЕВ” ЕООД,  “ЕЛ ПИ ЕС ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, “МЕТАКОМ СЛЗ ИНВЕСТ” АД, “ВИП” ООД, “ИЗИ ПЛАСТ БГ” ЕООД и “МАГ” ООД, специализирани в производството и оборудването на машини, обработка на пластмаси, композитни материали, електроника и електротехника са представени на национален щанд, като имат възможност за установяване на пряк контакт с потенциални бизнес партньори, клиенти и доставчици.

 

 

Ежегодно по време на изложбата се представят широка гама нови и иновативни продукти за сектора, като основен фокус на тазгодишното издание е енергийният и екологичен преход.

 

 

В първия ден на изложбата, която събира над 2 500 изложители на 110 000,00 кв.м изложбена площ, а подетителите са близо 50 000,  в рамките на официална обиколка участие взеха г-н Жан Кастекс, министър-председател на Франция, държавният секретар на министъра на икономиката и финансите г-жа Агне Пание-Рунашер, както и г-н Бруно Льо Мер, френски министър на финансите и икономиката.

Участието в проявата се финансира по проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина” към Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

 

 
Страницата е редактирана последно на: 07.09.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube