19 компании получиха подкрепа от ИАНМСП за участие в международното изложение за машини и технологии за металообработка MachTech & InnoTech Expo 2021

 

ИАНМСП подкрепи 19 компании за участието им във водещото международно изложение за машини и технологии за металообработка MachTech & InnoTech Expo 2021, което се провежда в периода 14 – 17.09.2021 г. в Интер Експо Център.

 

 

Събитието бе открито от изпълнителния директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков, председателя на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България г-н Васил Велев, инж. Илия Келешев, председател на Българска браншова камара – машиностроене, и г-н Ивайло Иванов, управиел на Интер Експо Център, които също така посетиха и щандовете на родните производители.

 

 

MachTech&InnoTech е изложението, което браншът очаква с голям интерес и ежегодно събира представители на индустриалните технологии, 3D принтирането, автоматизацията и роботизацията. Над 120 български и чуждестранни фирми  участват в изложението и ще представят продуктите и услугите на повече от 300 световни марки.

 

 

Специално в рамките на събитието ИАНМСП съорганизира и съпътстващата конференция „Предизвикателствата пред трансформацията на индустрията“, посветена на дигитализацията на индустрията и имаща за цел да представи възможностите за оптимизация на производствените процеси.

 

 

“Щастливи сме, че за поредна година ИАНМСП подкрепя българските МСП за участие в изложението. Дигитализацията е основен елемент в трансформацията на сектора, която преминава през иновации – тема, с която ИАНМСП е ежедневно ангажирана, затова се радвам и че заставаме зад конференция, засягаща именно този важен момент”, коментира изпълнителния директор на ИАНМСП.

 

 

ИАНМСП организира участието на компаниите,  като покрива 100% от разходите за наем на изложбена площ, изграждане конструкция на щанда, оборудване, обзавеждане, консумативи и регистрационни такси на РАПИД ПРОГРЕС ЕООД, опериращи в областта на информационните технологии, специалистите в механообработката ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД, ЦЕНТЪР ЗА ИЗПИТВАНЕ И ЕВРОПЕЙСКА СЕРТИФИКАЦИЯ (ЦИЕС) ЕООД – научноизследователски и технически център с развойна дейност, КИБЕРИС ООД – производители на машини и оборудване с общо и специално предназначение, АИГ-ЗАВАРЯВАНЕ ООД – mроизводство, внос и дистрибуция на заваръчни апарати, материали, аксесоари и лични предпазни средства, ВИНТЕХ КАДКАМ ООД – производство, продажба и сервиз на софтуерни продукти и информационни системи, машини и съоръжения, машностроителите от ЕМ-ТЕК ЕООД, ЗИИУ СТАНДАРТ АД – mроизводство на измерителни инструменти за линейни и ъглови размери, СИВИКО ООД – научна и развойна дейност, УЗО ООД – производители на осветителни тела и метални изделия, МАШИНИНГ ЕКСПЕРТ ЕООД – проектиране и програмиране на експертни системи и приложни кад/кам системи, РАИС ООД – проектиране, производство и търговия с металорежещи машини , производство на механични детайли, ХОФМАН КОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – инсталиране на машини и оборудване, АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ДИСКРЕТНО ПРОИЗВОДСТВО-СМОЛЯН ООД – производство на обработващи машини, ЗММ ЗЛАТОГРАД АД – производство на машини за обработка на метал, ПАСАТ-МЕТАЛ ООД – производство на струго-автоматни детайли, АЛФАБОТ ООД – анализ, разработване и оптимизация на автоматизирани работни места в производството и услугите чрез коботи, ДЕВКЛАУДБГ ООД – компютърно програмиране, ХИДРАВЛОН-1 ЕООД – търговия и сервиз на хидравлична техника и ХВТ И КО ЕООД – металообработка.

 

 

Подкрепата за българските МСП се изпълнява във връзка с изпълнение на дейностите по Проект № BG16RFOP002-2.052-0002 „Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и в чужбина“.

 
Страницата е редактирана последно на: 14.09.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube