ИАНМСП организира българското участие в най-голямото финтех събитие в Европа Money 20/20

Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) организира участието на български предприятия по време на международно изложение за финансови технологии Money 20/20 Europe 2021, което се провежда 21-23.09.2021 г., гр. Амстердам, Нидерландия, както и в съпътстващата го конференция.

 

 

Българската финтех екосистема беше представена на специален щанд в рамките на изложението, като участие взеха Cashwave, Apipax, Iris Solutions, Phyre, Notolytics и Payhаwk, които представят страната ни като водеща финтех дестинация.

 

 

“Това е голяма крачка в насърчаването на българския финтех сектор, защото за първи път в историята на най-голямото финтех събитие в Европа България ще има свое собствено пространство – Щанд D100… Безпрецедентното държавно участие и партньорство между ИАНМСП, Българската агенция за инвестиции и Българската финтех асоциация ще допринесе за осведомеността на останалия свят за добрите примери от страната ни в сферата на финтех и запознае аудиторията с условията за правене на финтех бизнес от страната ни”, коментират от Българската финтех асоциация относно участието на компании от сектора в рамките на Money 20/20 Europe 2021.

 

 

Българският щанд е разположен до този на страните, където финтех секторът е световен лидер – Естония, Холандия, Франция и др., което допълнително ще затвърди позицията на страната ни като отлична дестинация за инвестиции в областта.

Участието на българските компании в изложението в рамките на Money 20/20 Europe 2021 се организира по Дейност 1: Организиране и участие на специализирани международни панаири и изложби в чужбина по проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и в чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициет.

Освен с щанд ИАНМСП насърчава и предприятията 7Security, Iris Solutions,  Cashwave, Apipax, Phyre, Notolytics, SoCyber и Fram Creative Solutions, с участие в специалната конференция в рамките на събитието, където могат да се включат в редица лекции, уъркшоп сесии и да се запознаят с последните световни тенденции.

 

 

Общо над 1200 компании взимат участие във финтех експото и конференцията, които се посетени от представители на компании като Booking.com, Revolut, Starling bank, Bunq, AmazonPay, Curve и др.

Участието на българските компании в изложението в рамките на Money 20/20 Europe 2021 се организира по Дейност 1: Организиране и участие на специализирани международни панаири и изложби в чужбина, а участието в конференцията се организира по Дейност 3: Организиране, провеждане и участие на спациализирани конференции в страната и чужбина по проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и в чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициет.
Страницата е редактирана последно на: 21.09.2021
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube