За първи път български компании са подкрепени за участие на Международното изложение за дентална индустрия и услуги IDS от ИАНМСП

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира за първи път  българско национално участие по време на Международното изложение за дентална индустрия и услуги IDS 2021, което се провежда в периода 22-25.09.2021, гр. Кьолн, Германия.

 

 

Международното изложение IDS се провежда веднъж на две години от 1923 г. и е най-голямото и значимо изложение в областта на денталната индустрия и услуги в света. С всяко свое издание събитието събира на едно място над 2000 изложители и над 150 000 посетители, а 64 държави представят сектора на национали щандове.

 

 

Международното изложение IDS е не само най-важното място за срещи на професионалисти, където купувачи и продавачи могат да се срещнат, да установят контакт, представяйки зъболекарско, медицинско и техническо оборудване, зъболекарски инструменти и материали, зъболекарски услуги, информационни и комуникационни системи в зъболекарската индустрия,  зъболекарски импланти и др., но и отлична платформа за запознаване с тенденциите в денталния сектор в рамките и множеството съпътстващи събития – лекции, уъркшоп сесии и много други.

 

 

Своята дейност на българския щанд представят компанията за производство, продажба, сервиз на четкови и безчеткови стоматологични и зъботехнически микромотори и оборудване МИКРОМОТОР ООД, производителите на фотополимерни , нано хибридни възстановителни материали и адхезиви и други за стоматологията Найс 2002 ЕООД, производителите на дентална електроника ОВИРОН ЕООД, производителите на фрезовни машини Смарт Инвент ООД и ВОП ООД – производители на пещи за изпичане на керамика върху метални, циркониеви и литиев дисиликат основи, пещ за синтероване на циркониев оксид, уреди за топене и отливане на стоматологични сплави и други.

Участието на българските компании в изложението се организира по проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и в чужбина”, по който ИАНМСП е институционален бенефициет.

 
Страницата е редактирана последно на: 23.09.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube