Кандидатствайте във второто издание на обучителната програма на Export Hub Bulgaria – EXPO2

 

Второто издание на обучителната програма на Export Hub Bulgaria EXPO2 стартира, като от 13.10.2020 г. български предприятия от всички сектори  могат да подават своите кандидатури за включване в инициативата, чиято цел е да подпомогне развитието на експортния потенциал на българските предприятия, които притежават необходимия капацитет за излизане на международните пазари.

Прозорецът за кандидатстване е удължен до 26 ноември 2021 г., като компаниите ще имат възможност да се включат в серия от лекции с теоретична и практическа част, както и да се включат в отворени срещи с експерти от различни области на бизнес развитието. Всяка компания ще има собствен ментор, който да следи развитието и напредъка и по време на програмата, и който ще оказва съдействие в процеса на обучение.

В пилотното издание на обучителна програма EXPO1 през 2021 г. участие взеха 15 български малки и средни предприятия – Кардинал Байтс, Биостайл, Ентегра, ТехноЛогика, Иноксис, Автоматизация на Дискретното Производство – Смолян, Сингъл Селд, Европак България М, Конвой-Уорлд, Дейзи Тех, Елджой, Пирос, Аяли Груп, Инова БМ, Айкхорн и Ко. 

След програмата компаниите споделиха и първите си резултати, сред които изграждане на ефективна концепция и стратегия, увеличаване на производителността, износа, намиране на нови бизнес партньори и дистрибутори.

В рамките на инициативата бяха организирани и допълнителни срещи с търговски представители зад граница на министерство на икономиката, които представиха възможностите за навлизане на избрани от фирмите пазари.

За кандидатстване в настоящото издание отново задължително условие за участниците е да са собственици/управители/търговски директори или на друга ръководна позиция, с компетенции за вземане на решения. Програмата ще стартира в началото на 2022 г., а форматът на програмата ще бъде хибриден.

При интерес следва да представите попълнените документи за кандидатстване през платформа www.b2bconnect.bg в указания срок.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на онлайн интервю, в което ще си събеседват с експертно жури. Участието в програмата е безплатно.

Повече информация можете да получите на сайта на Еxport Hub Bulgaria – www.exporthub.bg
Страницата е редактирана последно на: 03.11.2021
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube