ИАНМСП организира националното участие във водещото световно изложение за технологии GITEX Technology Week 2021

 

ИАНМСП организира българското национално участие на Международното изложение за информационни и комуникационни технологии GITEX Technology Week 2021, периода 17.10.-21.10.2021г. в Дубай, ОАЕ.

 

 

GITEX Technology Week е едно от най-големите и влиятелни технологични събития в света и е врата към иновационните пазари в Близкия Изток и Северна Африка.

За последните 40 г. на събитието са представяни последните тенденнции и са засягани най-важните теми, свързани с развитието на изкуствен интелект, блокчейн, киберсигурност, облачни услуги, BigData, финтех и много други.

 

 

В последното издание на проявата са участвали над 4 500 изложители и над 100 000 търговски посетители от 140 страни, а в тазгодишното издание ИАНМСП финансира 100%  от участието на 7 български предприятия в рамките на оборудван национален щанд с обща площ от 56 кв. м., като поема  разходите за наем на изложбена площ, цялостно изграждане конструкцията на щанда, оборудване, консумативи и други.

Българските участници са БГСервиз ООД – изграждане и внедряване на софтуерна система, ИТ услуги и поддръжка, БГО СОФТУЕР ООД – компютърно програмиране, СЕКЮРЕ ДжиЕсЕм ЕООД – разработка и производство на високотехнологични изделия, СМАРТ ТЕХ СИСТЕМС ЕООД – разработка, производство и внедряване на софтуер и хардуер, ПАЙТЕК ООД – компютърно програмиране, СОФТГРУП АД – производство и внедряване на технологични решения, които ограничават навлизането на фалшиви продукти на пазара, ТИНУЗАВЪР ООД – разработка на образователни продукти в областта на информатика, математика и физика.

 

 

С всяко свое издание събитието събира експерти, представители на световните технологични гиганти, а съпътстващата програма предоставя възможност за включване в конферентни сесии, дискусии, уъркшоп и много други.

Участието на GITEX Technology Week 2021 се организира в изпълнение на дейностите по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.

 
Страницата е редактирана последно на: 18.10.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube