ИАНМСП и Коника Минолта България организират безплатен уебинар: Дигитални бизнес процеси и интелигентно видеонаблюдение за МСП

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) в партньорство с Коника Минолта България имат удоволствието да ви поканят на онлайн събитие (уебинар) на тема “Дигитални бизнес процеси и интелигентно видеонаблюдение за малките и средни предприятия”, което ще се проведе на 10 ноември от 11 ч.

По време на събитието специалистите на Коника Минолта България в сферата на дигиталната трансформация ще споделят тенденции, предизвикателства и конкретни решения, които стоят пред малкия и среден бизнес в техния път към дигитална трансформация.

Събитието ще бъде открито от изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков, а Елена Дречева – изпълнителен директор на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ще представи темата „Интелигентно свързано работно място на бъдещето“.

Димитър Сотиров, ръководител екип IT Services в Коника Минолта ще представи „Дигитални бизнес процеси“, а темата „Смарт видеонаблюдение и автоматизация“ ще представи Антон Крантев, ръководител отдел Интелигетно видео наблюдение в Коника Минолта

Вижте пълната програма тук.

Участието в събитието е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация тук.

 
Страницата е редактирана последно на: 26.10.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube