ИАНМСП, Посолството на Финландия, Финландския иновационен фонд и Cleantech организират уебинар Кръгова икономика: Възможности за МСП

През месец ноември Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира серия от събития без такса участие, посветени на темата за кръговата икономика, съвместно с Финландския иновационен фонд-Sitrа, Посолство на Финландия в България и Cleantech Bulgaria.

В специален уебинар на 10 ноември 2021 от 9:30 часа ще участват лектори от финландската агенция за насърчване на бизнеса Business Finland и Финландската асоциация за кръгова икономика – Finnish Circular Economy Association.

Събитието има за цел да повиши информираността относно възможностите за преход към кръгова икономика сред бизнеса и да предостави полезна на предприятията информация, която да им послужи за внедряването на зелени иновации.

 

 

Финландия е лидер в областта на кръговата икономика и си е поставила за цел да трансформира икономиката си във въглеродно неутрална до 2035 г. Запознаването с опита на страната в това направление е от изключитено значение, защото българските МСП могат от първа ръка да чуят за успешните практики, които да внедрят в България.

По време на уебинара българските компании ще видят презентации относно най-интересните финландски компании в областта на кръговата икономика, сред които Lindström България, която триумфира на наградите на Forbes България в категорията „Услуги“ тази година, като също така  е отличена и от Финландския иновационен фонд- Sitra. Представител на финландската компания Konecranes също ще представи успешни бизнес практики в сферата на кръговата икономика.

При интерес за участие българските компаниите могат да се регистрират напълно безплатно на следния линк в срок до 8 ноември 2021г.

https://forms.gle/eLY2WGKSSaT6Yejb9

Ще се радваме участниците в уебинара да се включат и в практическия уъркшоп (онлайн) с експерти от Финландския иновационен фонд – Sitra на 23 ноември 2021г., за който ще изпратим допълнителна информация. Относно въпроси, свързани със събитията може да се свържете с г-жа Калина Трендафилова, 02/9407 978, e-mail:k.trendafilova@sme.government.bg
Страницата е редактирана последно на: 01.11.2021
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube