ИАНМСП, СТИВ-Шанхай и Alibaba организират уебинар Alibaba.com – глобални бизнес възможности по време на пандемия

 

С цел подпомагане на българските експортно ориентирани компании да изнасят на чужди пазари, ИАНМСП, Службата по търговско икономически връзки в Шанхай и Alibaba ще проведат уебинар от 10:00 ч. българско време на 11.11.2021 г.

На събитието ще бъдат представени възможностите, които платформата Alibaba.com предоставя и начина, по който българските компании биха могли да се възползват от тях за увеличаване на износа на чужди пазари.

Събитието ще бъде официално открито от изпълнителния директор на ИАНМСП г-н Бойко Таков, а  г-н Франк Пан – Country Manager for Bulgaria от Alibaba.com, ще направи специална презентация за възможностите на платформата.

Alibaba e най-голямата платформа за електронна търговия на компанията майка Alibaba Group. В последните години политиката на Alibaba.com е да разширят списъка на доставчиците си от различни страни, като целят да превърнат Alibabа.com в основна платформа за намиране на доставчици на глобално ниво.

Един от основните сегменти като пазарен дял на платформата е ХВП и земеделски продукти, което включва и етерични масла и флорални води. В тази връзка, се предвижда този сектор да е фокусът на уебинара, без това да е ограничаващо за компании от други сектори.

Работният език на уебинара ще бъде английски и ще се проведе в платформата за стрийминг ZOOM.

Линк с информация и регистрация, може да намерите на следния адрес – https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcodeqvqj0oG9QS8gcpMBtp7tw8hnYsUaNb
Страницата е редактирана последно на: 03.11.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube