За първи път българските производители на сладкарски изделия са подкрепени за участие на мащабното изложение YUMMEX Middle East 2021 от ИАНМСП

За първи път ИАНМСП подкрепи българските производители с щанд на най-мащабното изложение за сладкарски и захарни изделия YUMMEX Middle East 2021, което се провежда в периода 07-09.11.2021 в Дубай, ОАЕ.

11 български предприятия показват продукцията си на два национални щанда в изложбения комплекс  Dubai World Trade Centre – МЕТЪР ШОКОЛАД ООД   – производство на шоколадови продукти,  ХЕЛТИ БАРС ООД  – производство на протеинови и мюсли барове, ДЮСЕНА ООД  – производство на тахан и халва, ВАС ЕООД – производство на макаронени изделия, МЕЛИФЕРА ЕООД  – производство на мед и медни продукти, ЕКОПРОД ООД – производство на барчета със сурови ядки, сушени семена, зърна и пчелен мед, Мелбон АД  – производство на захарни и шоколадови изделия, ИНДУСТРИАЛ ТЕКС БГ ЕООД  – производство на шоколадови изделия, НУТРИМ ЕООД  – производство на специализирани хранителни продукти, СОЛЕО БЪЛГАРИЯ – производство на захарни и шоколадови изделия, СИ КОМЕРСИАЛ  – роизводство на захарни изделия.

 

 

Пазарът на захарни изделия, ядки и снакс в Близкия изток е изключително атрактивен и се развива динамично ежетодно, а търговското изложение YUMMEX Middle East освен че е  единственото събитие с фокус върху производство на захарни изделия, шоколад, ядки и снакс в региона е и входна врата за експортно ориентираните компании към Близкия Изток.

Събитието предлага мащабна съпътстваща програма, която от своя страна финансира и гарантира присъствието на най-важните търговци от региона.

YUMMEX Middle East се провежда паралелно с три мащабни събития  от сектора на ХВП – Gulfood Manufacturing, Private Label & Licensing Show, Speciality Food Festival.

Периодът на провеждане на YUMMEX Middle East 2021 съвпада и с най-значимото и престижно световно събитие през годината провеждащо се в Дубай, а именно EXPO 2020, като гръдэт се превръща в мащабна контактна зона на търговци от целия свят.

Участието се организира в изпълнение на дейностите по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.
Страницата е редактирана последно на: 08.11.2021
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube