Бизнес уебинар за отбелязване на 65-тата годишнина от установяване на дипломатически отношения между България и Индонезия, 24.11.2021 г.

 

На 24 ноември 2021 г. от 10,00 ч. ще се проведе бизнес уебинар, организиран от Посолството на Р България в Р Индонезия, в сътрудничество с Индонезийската търговско-промишлена палата.

Целта на събитието е да засили диалога между компании от двете страни в областта на търговията и инвестициите, включително и по отношение на потенциала за износ към Индонезия на български хранителни и козметични продукти, базирани на розовото масло и други етерични масла, сертифицирани по халал стандарти, стартиращи технологични компании, изграждане на съвместни предприятия, както и подпомагане на индонезийските компании при техния износ към пазарите на Югоизточна Европа и страните от Европейския съюз.

Даниела Везиева, министър на икономиката на Р България ще участва  с официално обръщение на предстоящия уебинар.

Желаещите да участват в онлайн срещата, могат да заявят предварително своето участие на следния линк. Участието е безплатно. Работен език на форума е английски език. Регистрираните участници ще получат линк за свързване.
Страницата е редактирана последно на: 24.11.2021
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube