Уебинар за медиация при спорове за интелектуална собственост и технологии

На 7 декември 2021 г. Патентното ведомство на Република България в сътрудничество с Центъра за арбитраж и медиация на Световната организация за интелектуална собственост и със съдействието на Центъра за спогодби и медиация към Софийския районен съд и Софийския градски съд организират уебинар на тема „Медиация и арбитраж при спорове, касаещи интелектуална собственост и технологии“.

Събитието ще се проведе онлайн от 15 до 17 ч. с работен език английски, като е осигурен и симултанен превод на български език.

Целта на уебинара е популяризиране на възможността за алтернативно разрешаване на спорове, свързани с интелектуалната собственост и технологиите, и ползите за заинтересованите страни – медиатори, адвокати и представители по индустриална собственост, както и бизнес потребители, които желаят да се запознаят с процедурите за медиация и арбитраж.

Презентации ще направят лектори от страната и чужбина. Участниците ще имат възможност да опознаят по-задълбочено медиацията като алтернатива на съдебния процес, която спестява време и разходи при добро управление на посредничеството.

Програма

Линк за участие:

https://us02web.zoom.us/j/87878908604?pwd=aDBhNFZOb29CZ3hNTGJUbUNuWWY1UT09
Страницата е редактирана последно на: 26.11.2021Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: