Възможност за подкрепа за участие в най-голямото медицинско изложение в САЩ от Програмата за международни търговски панаири на Европейският иновационен съвет

 

Програмата за международни търговски панаири на Европейският иновационен съвет (EIC Overseas Trade Fairs) кани представители на българския бизнес да подадат своите кандидатури за Международното медицинско изложение във Флорида (FIME) 2022. Водещото търговско изложение за индустрията на медицинските изделия ще се проведе от 27 до 29 юли 2022 г. в Маями Бийч, САЩ.

FIME представлява водещото медицинско търговско изложение на Америка, събиращо хиляди производители на медицински изделия и оборудване, доставчици, дилъри, дистрибутори и здравни специалисти.

Изложението ще предостави бизнес платформа на повече от 500 изложители от повече от 40 страни, включително национални павилиони, които ще покажат  иновации и авангардни решения.

Паралелно с изложението ще се провеждат няколко мултидисциплинарни образователни бизнес конференции, фокусирани върху най-новите тенденции и възможности в рамките на глобалното пазарно пространство на медицински изделия.

Участниците на FIME ще изпитат от първа ръка най-новите технологии, включително цифрови устройства, приложения за наблюдение на пациенти, продукти за еднократна употреба и системи за телемедицина.

Европейският иновационен съвет предлага подкрепа за участие, като формата за кандидатстване е отворена до 4 март. Пълна информация ще откриете тук.
Страницата е редактирана последно на: 28.02.2022
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube