24 компании представят България на национален щанд на най-голямото изложение за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE, подкрепени от ИАНМСП

 

ИАНМСП организира за българско национално участие на  Международно изложение за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE 2022, което се провежда в периода 30.05 – 02.06.2022, гр. Хановер, Германия.

Изложбата се провежда ежегодно от 1947 г. насам. и е водещата платформа за знания и нови технологии за производствената, енергийната и логистичната индустрия.

Тазгодишното издание приветства над 6 500 изложители на изложбена площ от 483 000 кв.м. и над 200 000 делови посетители, като българският щанд е един от общо 80-те национални павилиони на събитието.

 

 

Над 60 страни представят своите иновации за фабриките и енергийните системи на бъдещето в изложбения център на Хановер, като през 2022 г. водещата тема е „Индустриална трансформация“, като ще бъде домонстрирано как производствени съоръжения могат да работят по по-ефективен и ресурсоспестяващ начин и как енергията може да се генерира и предава по устойчив начин, като освен това ще бъдат представени технологии за изкуствен интелект и роботика до технологии за автоматизация, логистични ИТ решения и индустриален софтуер.

ИАНМСП финансира напълно участието на 24 български фирми в HANNOVER MESSE 2022 – произвеждащи детайли за производството, отливки, 3D детайли, внедряващи технологии за роботизация, автоматизация и оптимизация на процеси в предприятията и много други – АНСА БОРИМА ООД, ВАНИКО ООД, ВEMA ДИЗАЙН ООД, ВИП ООД, ДИНАМО СЕВЛИЕВО ЕООД, ЕКИТА ООД, ЕЛ ПИ ЕС ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД, ЕС ЕМ ДЖИ ЕЛЕКТРИК 13 ЕООД, ИЗИ ПЛАСТ БГ ЕООД, ИНОКСИС ООД, КРЕС – Д ЕООД, ЛАЛЕВ ООД, МАГ ООД, МАШПРОМ-КМХ ЕООД, МИКОНИ ООД, МИТЕВ ЕООД, МОНИ – 83 ООД, ПАЧОВ ООД, ПРОИНВЕСТ СТРОЙ ЕООД, СА-ПРЕЦИЗ ЕООД, СЕНСТЕЙТ ТЕХНОЛОДЖИС АД, ТМ-ТЕХНОЛОДЖИ АД,  УНИТРАФ АД и ЦЪРОВСКИ ЕООД.

 

 

Участието на HANNOVER MESSE 2022 се организира в изпълнение на дейностите по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.
Страницата е редактирана последно на: 30.05.2022
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube