Корейски фирми търсят бизнес партньори

По информация на посолството на България в Република Южна Корея е постъпило запитване от корейска кoмпания SY Chem Ltd. и две други фирми – AE Holding GmbH и Konon GmbH, които са в търсене на партньорски организации в България.

Компанията SY Chem Ltd.  е създадена през 1981 г., като нейната дейност основно е насочена към химическата индустрия, в частност се занимава с производство на различни химикали. Чрез дълъг опит в продажбите, SY Chem Ltd.  e осигурила различни вътрешно търговски маршрути в Корея и има капацитет да предаде ноу-хау на други компании за разработване на нови търговски мрежи. Като техен основен приоритет, компанията търси сътрудничество с фирми в химическата индустрия, като не изключва възможности за съвместно сътрудничество и с фирми от други индустрии.

Производството на компанията е разделено в три различни завода. Първият е разположен в Чеонан, Южен Чунгчонг, който основно е профилиран в производството на химикали за пречистване на водата – флокуланти, коагуланти, повърхностно активни вещества, акрилно лепило и други. Вторият завод е концентриран в производството на средства за отстраняване на всякаква боя, в частност средствa за отстраняване на боя на колела (джанти). Третият завод все още е в процес на създаване, като компанията SY Chem Ltd. иска да го развие, след като открие нови възможности с бъдещите си партньори.

За контакт:

Телефон: 82 041 553 0671;

Факс: 82 041 553 0920;

Имейл адрес: sycc2000@hanmail.net.

Компаниите AE Holding GmbH и Konon GmbH предоставят маркетингови услуги за европейски фирми, имащи интерес да навлязат на корейския пазар. Те са членове на Европейската търговско-промишлена камара в Република Корея.

В момента компанията AE Holding GmbH е ангажирана с проект с уважавана южнокорейска компания в сферата на здравеопазването и търси собственици и производители на хранителни добавки от европейски страни, които искат да разширят своят бизнес в Южна Корея. При интерес може да се открие повече информация за компанията на следния интернет адрес www.ae-holding.com.

Компанията Konon GmbH основно осъществява сътрудничество с фирми от козметичната и хранителната (храни, хранителни добавки) индустрии. Тя може да предостави данни, търговска информация, снимки и отчети за корейския пазар.

За контакт:

Имейл адрес: hello@konon.eu

Интернет страница: www.konon.eu
Страницата е редактирана последно на: 01.06.2022
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube