Търсят се български фирми за подизпълнители по проекти за изграждане на телекомуникационна инфраструктура в Германия

В посолството на България в Берлин е постъпила информация от  LEC Construction International GmbH (LEC) за търсене на български фирми като партньори за изпълнение на проекти за изграждане на телекомуникационна инфраструктура в Германия.

Компанията е с над 10 годишен опит на немския пазар в изграждането на телекомуникационна инфраструктура за широколентов интернет по поръчка на фирми като Deutsche Telekom, WEMACOM, GasLINE, Netze BW, Westenergie и т.н., както и с опит в множество проекти по електропреносната мрежа на Хамбург.

С оглед приоритетното и ускорено разширяване на телекомуникационната мрежа в Германия, с акцент върху изграждането на външни мрежи с ниско напрежение и нарасналия обем нови проекти, фирмата търси партньори – български фирми за подизпълнители. По-конкретно се търсят строителни фирми с опит в изграждане на телекомуникационна инфраструктура /полагане на кабели/ по възможност работещи вече на немския пазар или такива, които имат желание и готовност да бъдат партньори на LEC Construction International GmbH.

За повече информация и контакт с фирмата:

Службата по търговско-икономически въпрос в Берлин

г-жа Анета Груйчева

Имейл:  a.grouytcheva@mi.government.bg

             wirtschaft@botschaft-bulgarien.de

Телефон: 0049 160 95683487
Страницата е редактирана последно на: 12.07.2022
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube