Конференция – Meet The Bulgarian Industry, в рамките на Тук-Там Кошер 2022, 16 септември 2022 г., Интер Експо Център София, гр. София

На 16 септември 2022 г. ИАНМСП организира международна бизнес конференция в рамките на мащабното мултидисциплинарно събитие Тук-Там Кошер 2022 под надслов Meet The Bulgarian Industry от 10.30 часа в зона Skills Lab в залите на „Интер Експо Център“.

Събитието е насочено към представителите на дипломатическия корпус, чуждестранните и родните фирми, като ще представи презентации с профила на експортния потенциал на редица индустрии у нас. Целта е освен да се представи страната ни като атрактивен бизнес партньор, така и да помогне на родните предприятия да намерят нови потенциални бизнес и институционални партньори от страната и чужбина чрез  платформа за активен нетуъркинг, да съдейства за обмена на информация между браншови и бизнес организации, като наред с това ще бъдат дадени ценни практически съвети за развитието на двустранната търговия и ще бъдат показани най-новите тенденции и иновации в родното индустриално производство.

Тук-Там Кошер е професионално, мултидисциплинарно събитие, което събира вдъхновяващи личности и идеи. На 16 септември 2022 г. в София ще се проведе четвъртото му издание, което предлага наситена програма с над 200 международни и български компании и стартъпи, повече от 40 лектори, 9 тематични и интерактивни зони, даващи достъп до водещи бизнеси, иновативни продукти, HR консултанти, полезни контакти, работилници и др.

Програмата на конферентната част предвижда да бъдат проведени дискусии по най-разнообразни теми като новите биотехнологии, 3D принтирането на органи, ролята на медиите при отразяване на обективната реалност, новите космически технологии, глобалните трендове по роботика и автоматизация, лаборатории за таланти и др.

За допълнителна информация може да се обръщате към:

–         Траян Трендафилов, главен експерт в отдел „Международни изложби и конференции“, ИАНМСП, тел. 02/ 940 7981, email: t.trendafilov@sme.government.bg.

–         Магдалена Маджурова, старши експерт в отдел „Международни изложби и конференции“,  тел. 02/ 940 79 70, email: m.madzhurova@sme.government.bg;

Участието в събитието е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Страницата е редактирана последно на: 05.09.2022Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: