Компании от България и Гърция с общо представяне на мащабното изложение за хранителната индустрия Agro Mashov 2022 в Израел

 

В изпълнение на проект Go International (GoInt), изпълняван по програмата за трансгранично сътрудничество Interreg „Гърция-България“ 2014-2020, в партньорство с Германо-гръцката търговска и индустриална камара и с Гръцко-италианската търговска камара, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на щанд на 3 български МСП и 2 гръцки МСП от хранително-вкусовата промишленост на специализираната изложба Agro Mashov 2022, която се провежада на 5 и 6 септември 2022 г. в Йерусалим, Държавата Израел.

Успоредно с участието на щанда, Агенцията организира и участието на 7 български МСП и 3  гръцки МСП от хранително-вкусовата промишленост в търговска мисия с посещение на изложението.

 

 

Agro Mashov е едно от най-големите изложения за селскостопански стоки и хранителни продукти в Държавата Израел. Тази година, в рамките на два дни – 5 и 6 септември, в Йерусалим ще се проведе неговото 31-вото издание. AgroMashov дава възможност на производители и търговци да представят плодове, зеленчуци, готови и консервирани храни и напитки, вина, месни и млечни храни, птичи и рибни меса и продукти, селскостопански технологии и др.

Към настоящия момент Агенцията не е организирала търговска мисия и участие на изложението, което е входна врата към множество пазари благодарение на над 12-те хиляди посетители от цял свят.

 

 

Изложителите представят богата гама от продукти и услуги в областта на хранително-вкусовата промишленост – ОРИКС ТИМ” ЕООД – производство на млечни продукти, “ДЮСЕНА” ООД – производство на халва, тахани и шоколадови изделия, “НИГЕЛЛА” ООД – производство на студено пресовани масла, “GLUTEN FREE BAKERY, GATIDIS SA”– производство на хляб и сладкарски изделия,  “BROS KOURTIDIS SA” – производство на безалкохолни напитки.

Участниците в търговската мисия от своя страна представят също сектора на ХВП, но фокусът на тяхното участие е насочен към прякото установяване на контакти с потенциални бизнес партньори чрез посещение на щандовете на изложението и участие в преки В2В срещи.

Компаниите, които участват в мисията, са: “БИМЕДИС” ЕООД – производство на хранителни добавки на базата на билкови масла за подобряване здравето, “МОНИКА-87”  ООД – производство на млечни продукти, “ВЕРНАДА” ЕООД – преработка на здравословни храни (хумус), “ВАС” ООД – производител на паста, “ЛАКТУС” ЕООД – производство и продажба на млечни продукти, “ДЖЕМ И ДЖЕМ” ЕООД – производство и продажба на плодово-захарни консерви, “ЮДОПЛОД” АД – производство на замразени плодове и зеленчуци, “BLUEBERRY BIODRAMA” – селскостопанска кооперация на биофермери и биоживотновъди от района на Драма, “SERRAIKI ZIMI” – ръчно изработени тестени продукти, био, пълнозърнести, “TO XASAPAKI – месарница и преработка на месо.

 

 

 

 

 
Страницата е редактирана последно на: 05.09.2022


Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: