ИАНМСП стартира Grow.Global: Обучителна програма за подпомагане на бизнеса при навлизане и изнасяне на нови пазари

Програмата е безплатна и достъпна онлайн.

 

Водещи експерти – мениджъри на компании лидери в своята област, с дългогодишен опит в бизнес развитието ще споделят опита и знанията си в серия онлайн обучителни сесии Grow.Global, чиято цел е да помогне на родните компании да изнасят успешно на международните пазари.

Инициативата е на Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП като водещ партньор в изпълнение на проект Go International (GoInt) по програмата за трансгранично сътрудничество Interreg „Гърция-България“ 2014-2020.Основан цел на проект GoInt е повишаване капацитета, знанията и информираността на българските МСП за успешно излизане на външни пазари.

Считано от 7 октомври, в рамките на над 20 онлайн информационни и обучителни сесии, които ще се провеждат два пъти седмично, ще бъдат представени едни от най-актуалните теми и информация, които представителите на МСП трябва да знаят, за да продават успешно на нови и чуждестранни пазари.

Програмата стартира с пет издания, като можете да се регистрирате за всяко едно от тях тук: https://forms.gle/SvQEqSSKadj6RzTg7 

 

 

На 7 октомври Геновева Христова, водещ бизнес експерт, съосновател и управляващ директор на Ligna Group, специализирана в реновацията на хотели от водещи европейски хотелски групи, съосновател на MISSIA23 – първият CREATECH HUB в София и председател Български мебелен клъстер, ще представи „Роля и значение на експортната дейност за развитие потенциала на предприятията“.

 

 

 

На 11 октомври Георги Малчев, управляващ съдружник в една от най-големите дигитални агенции у нас XPlora,ще представи „Развитие на дигитални умения – условия за успешен бизнес и износ в съвременния дигитален свят“.

 

 

 

На 13 октомври ще продължи Яни Драгов, собственик и изпълнителен директор на „Смарт органик“, най-голямата компания за дистрибуция и производство на био и органични храни, произвеждаща повече от 1200 продукта, присъстващи на рафтовете на реномирани био магазини и кафенета в повече от 40 държави на 5 континента, с „Начини за навлизане на международния пазар“.

 

 

 

На 18 октомври Георги Първанов, изпълнителен директор на водещата регионална HR компания CTeam, който има 27 години управленски опит в областта на човешките ресурси в компании като: McDonalds, Societe Generale Bank, както и в Посолството на САЩ в София, ще представи „Роля на човешкия капитал за обезпечаване на дейностите, свързани с интернационализацията на предприятието“.

 

 

 

На 20 октомври Илия Тодоров, официален представител на Koelnmesse в България, в помощ на българските изложители и посетители на различните събития на панаира и успешен партньор за контакти и преговори между български и немски фирми и организации, ще представи „Значението на участието в промоционални прояви за намирането на надеждни чуждестранни клиенти – участие в международни изложби в страната и чужбина“

Представители на всички икономически сектори могат да участват в онлайн сесиите, които ще се излъчват на живо от студиото за онлайн семинари на ИАНМСП SMEs Webinars.

Целта на Grow.Global е не само да бъде още един инструмент за насърчаване на интернационализацията на бизнеса от страна на ИАНМСП, но и да бъде ефективна платформа за комуникация между бизнеса и експертите, в която представителите на малките и средните предприятия могат да задават своите въпроси, свързани с казуси от тяхната дейност.

 

 

Участието е безплатно и достъпно чрез бърза регистрация. При успешна регистрация ще получите имейл за потвърждение, програма на предстоящите сесии, както и детайли за онлайн включването.

 

Проект Go International (GoInt) – Договор за субсидия №B6.3а.06 /13.04.2021 г., финансиран от Програма за сътрудничество INTERREG V-A „Гърция-България 2014-2020“.
Този проект се изпълнява с финансовата подкрепа на Програмата за сътрудничество INTERREG V-A „Гърция – България 2014-2020“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.Страницата е редактирана последно на: 18.10.2022
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube