Международен форум с двустранни срещи за сектор козметика на тема: “Европейската регулаторна рамка в химичното законодателство – предизвикателства и тенденции”, 3 ноември 2022 г., Хотел DoubleTree by Hilton, гр. Пловдив

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Българска национална асоциация етерични масла, парфюмерия и козметика (БНАЕМПК), имат удоволствието да Ви поканят да вземете участие в първият Международен форум с двустранни срещи за сектор козметика на тема: “Европейската регулаторна рамка в химичното законодателство – предизвикателства и тенденции”, който ще се проведе на 3 ноември 2022 г. в гр. Пловдив.

Основните сектори, които ще бъдат представени по време на форума с двустранни срещи са козметика, парфюмерия и етерични масла. Форумът се провежда за първи път в този формат.

ИАНМСП е основен съорганизатор на събитието, съвместно с БНАЕМПК, европейската козметична асоциация COSMETIC Europe, IFRA международната асоциация на ароматите, COSMETICA  ITALIA – Италианска асоциация и ЕСНА – европейската организация за химикалите.

С настоящото имам удоволствието да поканя Вас или Ваш представител да вземе участие в предстоящия Международен форум с двустранни срещи за сектор козметика на тема: “Европейската регулаторна рамка в химичното законодателство – предизвикателства и тенденции”, 3 ноември 2022 г., гр. Пловдив.

При проявен интерес, следва да бъде направена предварителна регистрация на адрес www.b2bconnect.bg, на страницата на събитието в срок до 1 ноември 2022 г. (вторник).  На заявилите участие, допълнително ще им бъде изпратена програма на събитието.

Допълнителна информация може да бъде получена от Росица Асенова, тел. 02/9407980, e-mail: r.assenova@sme.government.bg

 Участието в събитието е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.
Страницата е редактирана последно на: 25.10.2022
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube