ИАНМСП и Българо-хърватски бизнес клуб със специално бизнес събитие за комапнии от България и Хърватия

 

ИАНМСП съвместно с Българо-хърватски бизнес клуб организира специален бизнес форум с двустранни срещи с компании от България и Хърватия.

Форумът беше официално открит от г-н Бранко Роглич, Президент на Орбико груп и Председател на Българо-хърватски бизнес клуб и от г-н Борислав Димитрачков – Заместник изпълнителен директор на ИАНМСП.

 

 

В периода 16-18.11.2022 г. хърватска бизнес делегация е на посещение в  България, а компаниите са членове на Българо-хърватски бизнес клуб (БХБК), учреден през 2022 г. В клуба членуват български компании, работещи в Хърватия и хърватски, осъществяващи бизнес с България.
Хърватската бизнес делегация се състои от едни от най-големите компании, проявяващи интерес за сътрудничество с български предприятия от сектори – храни и напитки, спиртни напитки и тютюневи изделия, фармацевтични и козметични продуктимебели и интериор, електронната и метална индустрия, публично-частното партньорство, като в рамките на специалното В2В събитие,  провело се днес в хотел „Анел“ фирмита имаха възможност да се срещнат с над 40 български потенциални бизнес партньори.Страницата е редактирана последно на: 17.11.2022Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: