ИАНМСП Е ПАРТНЬОР НА STRATEGIC LEADERSHIP FORUM, КОЙТО СЪБИРА НАЙ-АВАНГАРДНИТЕ ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ В СВЕТА

Световни лидери и предприемачи ще бъдат лектори в целодневната бизнес конференция в София

На 6-ти декември 2022 г., в Интер Експо Център, Strategic Leadership Forum ще събере отново световно изявени специалисти от различни области, които ще обсъдят най-важните глобални теми. 2022-ра година е повратна за световния ред и междудържавните политики, като изправи бизнеса пред нови и незапознати икономически предизвикателства. В контекста на актуалните кризи – геополитическа, енергийна, продоволствена и логистична, успешните лидери намериха път за своите компании и постигнаха растеж.

Целта на Strategic Leadership Forum е да срещне българската аудитория с тези вдъхновяващи визионери и да предизвика предприемачите с нови идеи
– смели, амбициозни и иновативни.

Предстоящото издание на Strategic Leadership Forum 2022 обещава да е повече от интересно. Част от него ще бъдат топ лектори и доказани лидери, които ще споделят своя опит и най-новите тенденции за успешно управление и развитие на компании в предизвикателни времена. В програмата на форума се открояват имена като Филип Ромбаут, собственик на Агрополихим АД, Димитър Димитров, СЕО Алтерко, Цън Цон – собственик на Terraland Group и председател на Съвета за икономически и дипломатически отношения, Ясен Георгиев, Главен изпълнителен директор на Институт за Икономическа Политика, Евгени Кънев, Изпълнителен директор на MACONIS, Николай Мартинов от Impetus Capital, проф. Наталия Бекярова от ВА Г.С. Раковски и много други.

Организатор на Strategic Leadership Forum е The Management Board®, лидерски кръг на успешните личности от бизнеса в България, който обединява предприемачи, управители и мениджъри на ръководни позиции във водещи компании. Професионалната експертиза на събитието го налага като най-популярния и посещаван стратегически бизнес форум в България.

Институционални партньори на форума са ИАНМСП (Изпълнителна
агенция за насърчаване на малки и средни предприятия) и BESCO (Българска стартъп асоциация).

Водещи медийни партньори са Дарик медия, Списание Мениджър, Lider.bg, EuroNews Bulgaria, Лимакон, и други. Не пропускайте възможността да бъдете част от Strategic Leadership Forum 2022. Повече информация за форума, лекторите и дневния ред може да
намерите на сайта на събитието: forum.tmb.bg

 

 
Страницата е редактирана последно на: 19.11.2022
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube