Българо-израелски бизнес форум “Business Forum on Cyber Security”, 13.12.2022 г.


Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно с Посолството на Държавата Израел организират Българо-израелски бизнес форум “Business Forum on Cyber Security”. Събитието ще се проведе в зала Витоша на Интер Експо Център – гр. София.

Програмата на събитието предвижда участието на г-н Мени Барзилай, който ще изнесе  презентация на тема “The Dark Side of the Cyber Space“, ще представи пред аудиторията основните предизвикателства и заплахи в интернет пространството, с които се сблъскват фирмите и институциите и ще даде полезна информация и насоки за българските МСП.

Mени Барзилай е международно известен експерт по киберсигурност. Той е стратегически съветник на правителства и на водещи компании от цял свят, участва в консултативния съвет на няколко стартиращи компании, съосновател е на Cytactic, фирма за услуги за управление на кибер кризи в световен мащаб. Също така, той е технически директор на интердисциплинарния киберизследователски център Блаватник към университета в Тел Авив и основател на бюлетина THINK:CYBER с абонати от цял ​​свят. Работил е в разузнавателните служби на Израелските отбранителни сили и е заемал няколко ръководни позиции, свързани с технологиите в най-голямата израелска банкова група.

След приключване на презентационния панел, ще се проведе нетуъркинг обяд, по време на който представителите на българските МСП, регистрирани за участие, ще имат възможност да се срещнат с г-н Барзилай и търговският отдел на Посолството на Израел в България, за да обменят ценен опит, насоки и контакти.

Работният език на събитието е английски език.

При проявен интерес за участие следва да се регистрирате най-късно до  12 ч. на 12 декември 2022 г. тук или на страницата на събитието в портала b2bconnect

За допълнителна информация може да се обръщате към:

– Елица Попадийна, главен експерт в отдел „Международни изложби и конференции“, ИАНМСП, тел. 02/ 940 7982, email: e.popadiyna@sme.government.bg.

– Кристин Житарска, старши експерт в отдел „Международни изложби и конференции“,  тел. 02/ 940 79 86, email: k.zhitarska@sme.government.bg.

Участието в бизнес форума е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Приложение: Програма на събитието

Страницата е редактирана последно на: 22.11.2022
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube