Обучителната програма Grow.Global продължава с председателя на Патентно ведомство, почетния председател на Арбитражния съд при БТПП, СТИВ-Тел Авив и СТИВ-Ханой

Обучителната програма Grow.Global продължава с председателя на Патентно ведомство, почетния председател на Арбитражния съд при БТПП, СТИВ-Тел Авив и СТИВ-Ханой

Програмата е безплатна и достъпна онлайн.

Водещи експерти – мениджъри на компании лидери в своята област, с дългогодишен опит в бизнес развитието ще споделят опита и знанията си в серия онлайн обучителни сесии Grow.Global, чиято цел е да помогне на родните компании да изнасят успешно на международните пазари.

Инициативата е на Изпълнителната агенция за насърчаване на МСП като водещ партньор в изпълнение на проект Go International (GoInt) по програмата за трансгранично сътрудничество Interreg „Гърция-България“ 2014-2020.Основан цел на проект GoInt е повишаване капацитета, знанията и информираността на българските МСП за успешно излизане на външни пазари.

Считано от 7 октомври, в рамките на над 20 онлайн информационни и обучителни сесии, които ще се провеждат два пъти седмично, ще бъдат представени едни от най-актуалните теми и информация, които представителите на МСП трябва да знаят, за да продават успешно на нови и чуждестранни пазари.

Досега в програмата се включиха Геновева Христова, водещ бизнес експерт, съосновател и управляващ директор на Ligna Group, Яни Драгов, собственик и изпълнителен директор на „Смарт органик“, Георги Първанов, изпълнителен директор на водещата регионална HR компания CTeam, Илия Тодоров, официален представител на Koelnmesse в България, Ева Вучева, един от съоснователите на Fashion Days Group, Иван Стоев, маркетолог със над 15 години опит, Сава Бобчев с 30 годишен опит в областта на продажбите, Димитър Митев, главен оперативен директор на „Белла България”, Радослав Благоев,  бизнес консултант и треньор по продажбени умения,  Иво Константинов, директор на задгранично представителство в САЩ – Вашингтон на Американска търговска камара в България.

Програмата продължава :

На 24 ноември Камен Минков, ръководител на СТИВ-Тел Авив ще представи „Специфика на израелския пазар и в частност на изискванията за хранителни продукти“.

На 29 ноември Цветан Алексов, ръководител на СТИВ-Ханой,  ще представи „Специфика на виетнамския пазар и в частност на изискванията за хранителни продукти“.

На 1 декември проф. д-р Силви Чернев, почетен председател на Арбитражен съд при Българската търговско-промишлена палата ще представи „Двигатели на интернационализацията – ролята на арбитража “

На 7 декември проф. д-р Владя Борисова, председател на Патентното ведомство с над 20 годишен опит в областта на интелектуалната собственост, технологичния трансфер и авторските права, ще представи „Защита на интелектуалната собственост в интернационализацията.
Страницата е редактирана последно на: 23.11.2022Сигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни: