Семинари за представяне на акселераторска програма за стартиращи предприятия в областта на селското стопанство

Центърът за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа започва реализацията на пилотния проект с награден фонд 50 000 евро „Акселераторска програма за стартиращи предприятия в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа“, който ще се проведе в периода 27 март – 1 април 2023 г. в София Тех Парк, България. Целта е да се привлекат млади и предприемчиви хора към селскостопанския сектор, както и да се подкрепи разработването на иновативни услуги, приложения и продукти в земеделието. Приема на кандидатури за участие в Акселератора започна на 10 януари 2023 г., като ще продължи до 10 март 2023 г. Повече информация за програмата на следния линк: https://china2ceec.org.

       С цел запознаване с възможностите на програмата Българско-китайската търговско-промишлена палата стартира роудшоу по области. Първите събития са:

  • 7 февруари, гр. Пловдив, Аграрен университет, Факултет по Агрономство, Аудитория 1А, 10.00-12.00 ч.
  • 8 февруари, гр. Пазарджик, хотел „Форум“, ул. Стефан Караджа 88, 10.00-12.00 ч.

На събитията освен представяне на акселераторската програма, ще се предостави информация за възможностите за финансиране на произвежданите в България трактори и прикачен инвентар, както и за износ на хранителни продукти и козметика на китайския пазар.
Страницата е редактирана последно на: 01.02.2023
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube