Търговски мисии в Република Турция

Съюзите на износителите в Турция, координирани от Министерството на търговията на Република Турция, организират търговски мисии за по-големите изложения в Турция. Целта на мисиите е да свържат чуждестранните купувачи с турските производители и износители и по този начин да съдействат за развитието на двустранната търговия.

Организаторите канят за участие по един представител на българските фирми вносители от съответния бранш във всички търговски мисии, които се намират в приложение.

Разходите по настаняването на одобрените за участие български фирми се поемат от Министерството на търговията на Република Турция. Програмата, предвидена за представителите на фирмите участници включва брифинг, двустранни срещи и посещение на изложението.

В приложение се намира формуляр за участие, който следва да бъде попълнен от фирмите, желаещи да участват и да бъде изпратен на електронната поща на Търговската секция към Посолството на е-мейл адрес: sofya@ticaret.gov.tr.  най-късно до обявения в приложената таблица с търговски мисии краен срок за заявка за участие.

Условията за пътуване до Турция можете да намерите на сайт https://www.turkishairlines.com/en-int/announcements/coronavirus-outbreak/travel-restrictions/index.html

Повече информация може да бъде получена от Търговска секция при Посолството на Република Турция в България на тел: 02 958 12 02 или е-мейл адрес: sofya@ticaret.gov.tr.

Приложения:
Страницата е редактирана последно на: 13.03.2023
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube