GO INTERNATIONAL представя инфо от първа ръка за множество пазари с В2В срещи

Основен фокус на конференцията е пазарът на Гърция, както и Виетнам, Израел, Италия, Германия

ИАНМСП като водещ партньор в проекта Go International (GoInt) по програма за трансгранично сътрудничество Interreg „Гърция-България“ 2014-2020, изпълняван в партньорство с Германо-гръцката търговска и индустриална камара и Гръцко-италианската търговска камара организира специално събитие, посветено на възможностите за интернационализация за малки и средни предприятия Go International, което ще се проведе в рамките на финалното събитие по проекта на 22 март 2023 г., 13.00 часа, Гранд хотел „Милениум София“.

Събитието ще представи ценна информация от първа ръка за възможностите за износ към множество пазари от представители на българските посолства в Гърция, Виетнам и Израел, от представители на чужди мисии у нас, както и от представители на редица търговски камари.

В допълнение „Go International“ ще обърне внимание на най-важните въпроси, касаещи интернационализацията на бизнеса и ще даде конкретни отговори на въпросите на МСП относно пътя към чужди пазари.

Очакваме над 150 гости, сред които фирми с интерес към интернационализацията, представители Германо-гръцката търговска и индустриална камара и Гръцко-италианската търговска камара, компании от Гърция и представители на публични организации.

Събитието ще представи възможност за преки В2В срещи, като предварително ще предоставим и списък на регистрираните компании.

Участието в събитието е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация: https://forms.gle/hfzHsEaabSVecJCx9 

Работен език на събитието: Английски

За допълнителна информация можете да се обръщате към Невена Илиева, тел: 02 940 7935 или Магдалена Маджурова, тел: 02 940 79 70

 
Страницата е редактирана последно на: 24.03.2023
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube