Бизнес форум в рамките на 7-мата среща на Бизнес съвета към инициативата Китай – Централна и Източна Европа (ЦИЕ) в Нинбо, Китай, 14-17 май 2023 г.

В периода 14-17 май 2023 г., в гр. Нинбо, Китайска народна република ще се проведе бизнес форум в рамките на 7-та среща на Бизнес съвета към инициативата за насърчаване на икономическото и търговско сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа.

Фокусът на 7-та среща на Бизнес съвета Китай-ЦИЕ ще бъде върху новите модели и насоки на бизнес сътрудничество между МСП от двата региона, както и новите пътища и идеи за сътрудничество между бизнес асоциациите в епохата след пандемията.

Срещата ще събере правителствени лидери, бизнес асоциации и компании, както и учени от Китай и страните от ЦИЕ, за да споделят своите виждания за бъдещо сътрудничество. Програмата на събитието ще включва церемония по откриването, пленарна среща, онлайн и офлайн B2B срещи, бизнес промоции и бизнес обиколка.

За участие във форума и свързаните с него събития са поканени предприятия от различни сектори на българската икономика, които ще могат да осъществят срещи с китайски предприятия присъствено в Нинбо или във формат онлайн.

За българските предприятия, които изявяват желание да се включат присъствено в бизнес форума и съпътстващите го ивенти, организаторите от Китайския съвет за насърчаване на международната търговия (CCPIT) и Народното правителство на провинция Zhejiang, осигуряват безплатно 3 нощувки, изхранване и превоз от хотела до мястата на провеждане на предвидените събития.

До този момент, намерения за сътрудничество от страна на Китай, са изразили повече от 100 предприятия. Приложено ще намерите списък на заинтересованите китайски фирми, сортирани по отрасли.

Всяко предприятие, което желае да се присъедини към бизнес форума с B2B matchmaking, следва да попълни приложения формуляр за регистрация и информационен лист, като изрично се посочи китайското предприятие, с което би желало да осъществи контакт.

Моля, попълнените на английски език приложени документи да бъдат изпращани на имейл-адрес: t.atanasov@sme.government.bg най-късно до 10.04.2023 г.

За допълнителна информация, може да се обръщате към Томислав Атанасов на тел. 02/940 79 83.

 

 

Приложения:
Страницата е редактирана последно на: 06.04.2023
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube