Innowwide – част от Европейското партньорство за иновативни МСП

Innowwide е програма, финансирана от Европейския съюз като част от Европейското партньорство за иновативни МСП.

Ако сте иновативно МСП, можете да кандидатствате за безвъзмездна финансова помощ  от 60 000 евро по програмата Innowwide, за да оцените жизнеспособността на вашите изследователски или търговски амбиции на международни пазари.

Innowwide дава представа отвъд конвенционалните пазарни проучвания, избирайки канали за продажба и осигурявайки помощ при износ на стоки и услуги. Намалява риска при процеса на комерсиализация, подкрепяйки проекти за изпитване на пазарната изпълнимост и създавайки благоприятни условия, необходими за увеличаване на приемането на иновативно решение на чуждестранни пазари.

 

Какво е проект за пазарна изпълнимост?

Географски обхват

Кой може да кандидатства?

Критерии за допустимост

Допустими за финансиране дейности

Как ще бъдат оценявани кандидатурите?

Финансиране

 

СЕСИЯ 2/ CALL 2: ОТВОРЕН!

От 25 юли 2023 г., 15:00 часа украинско време

До 17 октомври 2023 г., 15:00 часа украинско време

 

 

Как да кандидатствам?

Заявленията трябва да бъдат попълнени и изпратени на платформата на Еврика –  SmartSimple от лице, законно упълномощено да представлява малкото или средно предприятие, базирано в държава-членка на ЕС, Исландия, Израел, Норвегия или Турция.

 

Стъпки за подаване на кандидатура:

  1. Регистрирайте се на https://eureka.smartsimple.ie/. След като се регистрирате, ще получите имейл с данните за вход. Ако вече сте се регистрирали, можете да използвате вашите данни за вход, за да получите достъп до формуляра за кандидатстване.
  2. Попълнете формуляра за кандидатстване на английски език. Онлайн формулярът за кандидатстване ви позволява да запазите черновата на кандидатурата, за да можете да се върнете към нея на по-късен етап.
  • Всички полета във формуляра за кандидатстване са задължителни.
  • След като попълните раздела „описание на проекта“, ще можете да поканите вашия партньор (основен подизпълнител) да подпише ангажимента за проекта в платформата. Вашата кандидатура няма да бъде завършена, докато вашият партньор не се съгласи с условията, определени в ангажимента и клетвената декларация в платформата SmartSimple. Моля, обърнете внимание, че приемането на поканата по имейл не е достатъчно.
  • Вашата кандидатура не може да надвишава максималната дължина на знаците: Всеки въпрос във формуляра за кандидатстване ще показва максималния разрешен брой знаци.
  1. Качете вашия работен план
  2. Изпратете попълнения формуляр за кандидатстване по електронен път преди крайния срок за съответната сесия (call).

 

След като изпратите заявката си, ще получите имейл за потвърждение и екипът на Секретариата на Еврика ще бъде уведомен автоматично.

 

Можете да подадете само едно заявление за вашата компания/ предприятие. Не можете да подавате множество заявления с различни цели на проекта или насочени към различни държави.

 

Полезни файлове:

Източник: Eureka Official Website
Страницата е редактирана последно на: 22.08.2023
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube