Милано оцени по достойнство българската козметика! (InterCharm Milano, 24-26.09.2011)


Успешно се представиха българските производители на козметика на тазгодишното издание на международното изложение за красота „InterCHARM Milano” 2011, което се проведе от 24 до 26 септември 2011 г. в изложбения център Fiera Milano City, Милано, Италия.

В дните на изложението българските участници (КАТЕКО” ООД, Пловдив, Биотрейд България ООД, София, „Кредо-Капитал Продакшън” ООД, Пловдив, Ен Енд Кей Козметикс Дивелопмънтс ООД, гр. Радомир, Би Енд Ес Консулт ООД, гр. София, ЕТ „Гари Комерс – Васил Гугов”, гр. София) представиха на посетителите широк диапазон от продукти – етерични масла, натурални ароматични продукти, дерматологична козметика – разработена на базата на уникална формула, хигиенни продукти, качествена декоративна козметика, разнообразие от видове текстури – съобразени с най – актуалните течения в козметичната мода, както и букет от аромати.

Още в първите дни на изложението фирмите проведоха над 90 двустранни срещи с чуждестранни търговци и дистрибутори.

Българските фирми отчитат участието си в „InterCHARM Milano” 2011 като много успешно, не само заради създадените ценни бизнес контакти, но и с това, че не отстъпват от последните тенденции в производството на качествени и конкурентни продукти.

Участието на българските МСП в „InterCHARM Milano” 2011 е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в изпълнение на дейност 6Подкрепа за колективно участие на българските компании в международни изложения” по Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Проектът е финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013.

Страницата е редактирана последно на: 14.11.2011
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube