60 български компании и организации от различни сектори участват в 87-ия Солунски международен панаир Thessaloniki International Fair 2023, 09-17 септември 2023

В периода 09-17 септември 2023 г., в град Солун, се проведе ежегодния Солунски международен панаир, като тази година България беше обявена за “почетна страна-гост”. Панаирът в Солун се провежда за 87-ми път и е най-голямото търговско изложение в Гърция. Историята му е неразривно свързана с историята на икономиката на Гърция. От основаването си през 1926 г. до днес се провежда ежегодно и отразява ритъма и климата не само на местното, но и на международното предприемачество.

Тази година, в рамките на Панаира, има голямо българско участие за представяне на икономиката и индустрията на страната ни. Президентът на България, г-н Румен Радев, също посети българския павилион, в който са представени 60 български предприятия, организации и институции от всички сектори на българската икономика.

В рамките на събитието са проведени над 270 B2B срещи, които бяха организирани с участието на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Премиерите на България и Гърция акад. Николай Денков и Кириакос Мицотакис закриха 87-ия Солунски международен търговски панаир.
Страницата е редактирана последно на: 18.09.2023
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube