Предстоящи събития на на Асоциацията на организациите за подпомагане на търговията и износа

Организацията Trade Promotion Europe е отговорна за подпомагане на международната експанзия на бизнеса, както на единния пазар на ЕС, така и зад граница. Мисията й е да укрепи организациите на стария континент за стимулиране на търговията, с цел оптимизиране подкрепата и развитието на предприятията, както и изграждане на екосистема за експортно ориентирани компании.

В изпълнение на тази своя задача, Trade Promotion Europe организира редица форуми и бизнес събития в областта на туризма, дигитализацията, инвестициите, агрикултурата, климатичните промени и възобновяемите източници на енергия и др. Програма с предстоящите мероприятия, както и планираните за 2024 год. такива можете да намерите на следния линк:

ПРОГРАМАТА ТУК 

*** Моля, имайте предвид, че тази програма се актуализира постоянно и подлежи на промени. Информацията, която все още предстои да бъде потвърдена, е ясно обозначена с (tbc). Ако имате въпроси, моля, свържете се с вашата бизнес организация или Nicolas.FICHERS@ec.europa.eu Страницата е редактирана последно на: 27.10.2023
Expo2025 Osaka
Matchmaking b2b connect
BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube