Българско национално участие в международно изложение за обзавеждане, интериорен текстил и аксесоари за дома ЕКСПОМЕБЕЛ, 13 – 16.03.2024 г. Интер Експо Център, гр. София

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българско национално участие в международното изложение за обзавеждане, интериорен текстил и аксесоари за дома ЕКСПОМЕБЕЛ, 13 – 16.03.2024 г. в ИЕЦ, гр. София, България

Участието на малки и средни предприятия (МСП) в ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 се организира и финансира със средства по Проект BG16RFPR001-1.002-0001 „Реализация на мерки за интернационализация на българските МСП чрез подкрепа дейността на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“ по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027.

ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 е ключово събитие за дизайна, обзавеждането, интериора и аксесоарите за офиса, хотела и дома. На последното си издание форумът отбеляза присъствие от над 25 държави. На ЕКСПОМЕБЕЛ присъстващите имат възможност да се запознаят както с тенденциите и модерното обзавеждане, така и с класически предложения, бутикови и дизайнерски мебели.

За първи път ЕКСПОМЕБЕЛ се провежда заедно с Ваканция & СПА Експо – българското туристическо изложение. Обединението на двете събития ще даде възможност да се срещнат представителите на няколко взаимосвързани икономически сектора.  Успоредното провеждане на ЕКСПОМЕБЕЛ и Ваканция & СПА Експо безспорно ще създаде в Интер Експо Център макро бизнес платформа без аналог в страната и региона.

За участие на ЕКСПОМЕБЕЛ 2024, Агенцията поема напълно или частично разходите на български предприятия за наем на изложбена площ и регистрационни и медийни такси за следните предприятия:

  1. Валинор ООД
  2. Квадрат Дизайн ЕООД
  3. Пролайн ЕООД
  4. Мебели Драги АД
  5. Кан Учтехспорт България ЕООД
Страницата е редактирана последно на: 15.03.2024
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube