„Фестивал на водата“ на 13-14 юни 2024 в гр. Блед, Словения

На 13 и 14 юни 2024 г., във Вила Блед, гр. Блед, Република Словения ще се проведе поредното издание на Международния фестивал на водата (МФВ).

МФВ е организация с нестопанска цел, която обединява експерти, развойни и изследователски институции и т.нар. „водни сомелиери“ от различни страни, с цел изучаване и популяризиране на иновативни идеи в областта, както на питейната вода, така и на комуналните води. Партньори на платформата са 22 държавни институции и организации от Словения, Сърбия, Хърватия, Австрия, Чехия, Словакия, Монако и др. Фестивалът в Блед присъжда престижната „Европейска награда за водите“. През 2023 г., наградата беше получена от полската фирма „PROTE Technolоgies“ за системата за биомониторинг и предпазване на водоприемниците от внезапно замърсяване, SYMBIO.

Поканата за участие е насочената към фирми, разработващи иновации в областта на водите, асоциации в областта на гастрономията и кулинарията, обществената инфраструктура, фирми, производители на бутилирана вода и др. Повече информация може да бъде намерена на: https://bledwf.com/partners/.
Страницата е редактирана последно на: 08.04.2024
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bg
evroto.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube