Успешно представяне на български фирми от областта на парфюмерията и козметиката бранш на международното изложение за парфюмерия и козметика Beauty Eurasia, Истанбул, Турция (16-18.06.2011 г)

Единадесет български фирми се завърнаха от международната специализирана изложба Beauty Eurasia, която се проведе от 16 до 18 юни 2011 г. в Истанбул, Турция.

Сред 336 изложители на изложбата нашите участници привлякоха вниманието на посетителите с оригинални козметични продукти. Нашите представители се срешнаха с над 250 потенциални клиенти.

Българските фирми на изложението отчитат участието си в Beauty Eurasia като много успешно. Компаниите, които представиха нашия щанд, успяха да създадат ценни бизнес контакти.

Участието на българските МСП в Beauty Eurasia 2011 е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в изпълнение на дейност 6Подкрепа за колективно участие на българските компании в международни изложения” по Проект BG161PO003 – 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Проектът е финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013.
Страницата е редактирана последно на: 15.11.2011
Matchmaking b2b connect

BG Industry Map
SME Webinars
NIF
Exporthub.bg
opic.bg
bulgariancp.bgСигнали за корупция и конфликт на интереси


Следвайте ни:

facebook linkedin youtube